Fešta u Banjaluci: Borac se vratio, pobijedio i rođendan čestitao

Bila je to prava fešta fudbala koju su otvorili skokovi padobranaca. Ton su potom dali sjajni igrači, a zaokružili glasni navijači

29.10.2022. 19:59
  • Podijeli:
Lešinari bakljada Gradski stadion_UNA-1667066304028.webp Foto: UNA

Fudbaleri Borca u sjajnom ambijentu Gradskog stadiona savladali su Slobodu sa 3:1, u utakmici 16. kola Premijer lige BiH.

Tako su se Crveno-plavi trijumfalno vratili u svoj dom, iz kojeg su izbivali punih 160 dana. Takođe, na najljepši mogući način su čestitali 35. rođendan najvjernijim navijačima, Lešinarima.

Bila je to prava fešta fudbala koju su otvorili skokovi padobranaca. Ton su potom dali sjajni igrači, a zaokružili glasni navijači.

Bitka na novom travnjaku sa hibridnom travom otvorena je pomalo nevjerovatno, golom u 25. sekundi. Za to je krivac Enver Kulašin, koji je iskoristio nesporazum gostujuće odbrane i ekspresno zatresao mrežu.

Rano vođstvo dalo je luksuz Banjalučanima da u laganom ritmu nastave duel i čekaju novu šansu. Dočekali su je u finišu prvog dijela, kada je sjajno dodavanje Nikole Ninkovića u pogodak pretvorio njegov imenjak Andrić.

Tuzlaci su u nastavak ušli agresivnije, sa jasnom ambicijom da se vrate u igru. Međutim, svi njihovi planovi pali su u vodu kada je Momčilo Mrkaić zakucao loptu u mrežu na asistencije Alena Jurilja. Sloboda je do kraja postigla počasni gol preko Nikole Komazeca.

Ovom vrijedi dodati da je Posušje osvojilo sva tri boda na gostovanju kod Sloge (1:0), a do trijumfa je stiglo golom Gabrijela Bobana četiri minute prije.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()