Esmir Hasukić pojačao napad Borca

Esmir Hasukić stavio je paraf na jednogodišnji ugovor i već se priključio ekipi u Sloveniji

19.06.2024. 22:35
  • Podijeli:
Esmir Hasukić_foto_Borac-667339d30fa42.webp Foto: FK Borac

Prošle sezone skrenuo je pažnju na sebe, a naredne će tresti mreže u dresu Fudbalskog kluba Borca.

Esmir Hasukić stavio je paraf na jednogodišnji ugovor i već se priključio ekipi u Sloveniji.

“Dolaskom u Borac napravio sam korak naprijed u svojoj karijeri. Zahvalan sam rukovodstvu kluba na ukazanom povjerenju i obećavam da ću se svojim partijama odužiti na terenu. Pripreme su u toku, moramo naporno da radimo, i vjerujem da je pred nama uspješna sezona na svim frontovima.”, kaže Hasukić.

Danas su u klub stigla tri nova fudbalera, a sportski sektor zadovoljno trlja ruke.

“Stigla su nam tri pojačanja u svim linijama tima. Na njima je da se dokažu na treningu, a siguran sam da će nam donijeti kvalitet više u ekipi.”, rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()