Emotivni rastanak: Mitrović se oprostio od Fulama

"Zauvijek ćete biti u mom srcu, biti dio mene i moje porodice"

20.08.2023. 14:07
  • Podijeli:
Aleksandar Mitrović_Profimedia-64e1ffaa94057.webp Foto: Profimedia

Srpski napadač Aleksandar Mitrović oprostio se od Fulama, iz kojeg je otišao u saudijski Al Hilal.

Rekorder po broju golova u dresu Orlova član londonske ekipe je bio pet godina, a u novi klub je prešao za približno 52 miliona evra. 

Mitrogol je sa novim timom potpisao trogodišnji ugovor vrijedan čak 75 miliona evra.

"Želim da vam se zahvalim svima na nezaboravnim godinama, uspjesima, na radosti, lijepim stvarima i podršci koju ste mi pružali svih ovih godina na terenu i van njega", napisao je Mitrović na Instagramu.

U istom obraćanju svojima pratiocima je dodao:

"Zauvijek ćete biti u mom srcu, biti dio mene i moje porodice. Hvala još jednom na svemu, bilo je to nevierovatno putovanje i svidio mi se svaki njegov trenutak. Srećno i sve najbolje u budućnosti".

Mitrović je za Fulam odigrao 206 utakmica, postigao 111 golova i zabilježio 22 asistencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()