Džeko na meti evropskog velikana: Dijamant pravi senzacionalan transfer već u januaru?

Dijamant je trenutno na vrhu liste strijelaca turskog prvenstva sa 12 pogodaka

15.12.2023. 16:42
  • Podijeli:
dzeko edin anadolija-6574d6adaf6f2.webp Foto: Anadolija

Edin Džeko briljira u dresu Fenerbahcea od dolaska proteklog ljeta.

Dijamant je trenutno na vrhu liste strijelaca turskog prvenstva sa 12 pogodaka, a zahvaljujući njemu Fenerbahce drži prvo mjesto na tabeli. Iskusni napadač je jučer postigao dva pogotka u Konferencijskog ligi protiv Spartaka te tako ponovo pokazao svoju klasu.

No, prema tvrdnjama talijanskog novinara Carmela Gentilea, a koju su prenijeli turski mediji poput Footspora, Džeko bi već u januaru mogao promijeniti sredinu i napraviti spektakularan transfer. Naime, Milan razmišlja o dovođenju bh. fudbalera kao zamjene za Oliviera Girouda i Luke Jovića.

Milan je izborio prolazak u nokaut fazu Evropske lige, a trenutno su u potrazi za golgeterom. Rossoneri su trenutno na trećem mjestu talijanskog prvenstva sa 29 bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()