Džeko: Lukaku me iznenadio

Dijamant ove sezone igra sjajno u Fenerbahčeu

21.09.2023. 11:46
  • Podijeli:
dzeko_lukaku - reuters-64116a531b7b2.webp Foto: Reuters

Edin Džeko po okončanju prošle sezone digao je sidro iz Intera i prešao u Fenerbahče, iako bi, priznaje, rado ostao u milanskom klubu.

Osim Džeke, klub je napustio i Romelu Lukaku, koji je na kraju prešao u Romu, što je iznenadilo bh. napadača.

Džeko je mišljenja da je njegovim odlaskom pravljen dodatni prostor za Lukakua, koji se s Dijamantom u timu možda ne bi osjećao tako komotnim.

- Rado bih ostao, stvarno sam bio sretan u Interu - rekao je Džeko za Prime video.

"Gledajući izbor koji je napravljen za mene, bio sam uvjeren da Inter stvara prostor i više samopouzdanja za Lukakua kako ne bi, recimo tako, imao igrača koji bi mu mogao biti smetnja i koji bi učinio da ne bude uvijek starter. Zato sam stvarno iznenađen činjenicom da Lukaku na kraju nije ostao u Interu", dodao je Džeko.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()