Džeko i Ahmedhodžić "podržali" Kodru

Stižu li vjetrovi promjena

28.09.2023. 16:57
  • Podijeli:
Meho Kodro-64fff79ece86f.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Armin Durgut

Meho Kodro, sada već bivši selektor fudbalske reprezentacije Bih, poslao je jasnu poruku čelnicima Fudbalskom savezu BiH u otvorenom pismu.

Kodro je na klupi proveo ukupno dvije utakmice, a nakon poraza od Islanda je njegov izvještaj nije usvojio IO N/FS BiH, što znači da je bio otpušten sa pozicije.

On je u otvorenom pismu Savezu napisao da je veoma razočaran njihovom odlukom, kao i da su ga probali poniziti svojom odlukom.

Također, osvrnuo se i na vremenski period koji mu je bio dopušten, odnosno 49 dana koje je proveo kao selektor u kojih je imao sam pet treninga sa reprezentativcima.

Objavu na Instagramu koja je prenijela Kodrino pismo podržali su lajkom Anel Ahmedhodžić, koji je imao probleme sa Savezom u prethodnim mjesecima, kao i Edin Džeko, kapiten reprezentacije.

Pušu li vjetrovi promjene u reprezentaciji i da li će se možda kapiten oglasiti oko cijele situacije, ostaje da vidimo. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()