Dijabate skratio muke: Partizan jači od Napretka

Četa Gordana Petrića izazovnu premijeru krunisala je pobjedom, te smanjila zaostatak u odnosu na Zvezdu na osam bodova

05.02.2023. 16:36
  • Podijeli:
Fuseni Dijabate_FKP-63dfcad667e35.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana slavili su minimalnim rezultatom 1:0 protiv Napretka u meču 20. kola Superlige Srbije.

Izuzetno hladno vrijeme dočekalo je fudbalere ovog popodneva. Čak je veći problem od ledenog vjetra, minusa i snega koji je provejavao, predstavljao potpuno zaleđen teren "Pod Bagdalom".

Zbog toga se čak pregovaralo o tome da se utakmica uopšte i ne odigra, te je zbog toga početak kasnio nekih sedam minuta. Na kraju je postignut dogovor da meč ipak počne.

U takvim okolnostima bilo je teško očekivati lijep i lepršav fudbal. Gost je bio favorit ali dugo nije uspijevao da pronađe put do mreže.

Crno-bijeli su tek u 55. minutu kreirali prvu pravu šansu na ovom susretu. Rikardo Gomeš je probio po lijevoj strani i vratio loptu na ivicu kaznenog prostora, odakle je Patrik Andrade gađao i promašio za nekoliko centimetara.

Ipak, šest minuta kasnije Parni valjak je poveo! Ostavio mu je loptu Rikardo i uslijedio je precizan udarac iz prve u dalji ugao gola Napretka. Lopta je, uz malo sreće, pogodila met, za veliku radost.

Četa Gordana Petrića izazovnu premijeru krunisala je pobjedom, te smanjila zaostatak u odnosu na Zvezdu na osam bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()