Debi Stankovića, gol Đuričića, remi Sampdorije u Bolonji

Prilika za prvenac je u narednoj rundi, kada u Đenovu stiže Stankovićev učitelj Žoze Murinjo i Roma koja igra po principu toplo-hladno

08.10.2022. 22:48
  • Podijeli:
Dejan Stanković Sampdorija_Profimedia-1665262104367.webp Foto: Profimedia

Mladi srpski stručnjak Dejan Stanković uspješno je debitovao na klupi Sampdorije koja je na gostovanju kod Bolonje remizirala 1:1.

Popularni Deki u Đenovu je doveden kao vatrogasac, s obzirom na to da je ekipa sa "Luiđi Ferarisa" u prvih osam rundi osvojila samo dva boda i bila prikovana za dno.

No, večerašnji neriješen ishod može se smatrati kao podvig. Jer, protiv tima koji će vjerovatno biti veliki rival u borbi za opstanak Sampa nije izgubila, ali nije bila ni u podređenom položaju.

Jeste domaćin vodio zahvaljujući golu Nikolasa Domingeza. Pa ipak, gost nije odustajao, pokušavao je i na kraju uspio da zatrese mrežu.

Strijelac je bio srpski reprezentativac Filip Đuričić koji je obradovao starijeg zemljaka i najavio da se Dorija neće predati bez borbe.

Prilika za prvenac je u narednoj rundi, kada u Đenovu stiže Stankovićev učitelj Žoze Murinjo i Roma koja igra po principu toplo-hladno.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()