Cristiano Ronaldo MMA potezom davio protivnika

Sudija Michael Oliver je Cristiana zbog tog poteza "nagradio" žutim kartonom

19.04.2023. 08:59
  • Podijeli:
Ronaldo_MMA_potez_foto_TW-643f82cfe7d6a.webp Foto: Twitter/@vartatico

Nogometaši Al-Nassra su napravili novi kiks i sve su dalje od titule prvaka Saudijske Arabije, a derbi protiv Al-Hilala obilježio je Cristiano Ronaldo koji je u 57. minuti napravio neshvatljiv potez.

Al-Nassr je izgubio u gostima kod Al-Hilala rezultatom 2:0, a u 57. minuti Ronaldo je, iz neobjašnjivog razloga, MMA potezom srušio protivničkog igrača na travnjak.

Upućena je duga lopta prema Portugalcu koji je u tom trenutku skočio i uhvatio u "kragnu" nogometaša Al-Hilala, i oborio ga na zemlju.

Sudija Michael Oliver je Cristiana zbog tog poteza "nagradio" žutim kartonom.

Al-Nassr je tako nakon svoje 24. utakmice u sezoni ostao na 53 boda, tri manje od lidera Al-Ittihada koji ima i utakmicu manje. U saudijskom prvenstvu se igra 30 kola i bit će pravo čudo ukoliko se Al-Ittihad ne okruni titulom prvaka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()