Chelsea suzio izbor: Luis Enrike ili Nagelsman

Vlasnik Čelsija Ted Boli je definitivno odlučio da ili Španac ili Nijemac preuzmu ekipu na kraju sezone, kad istekne privremeni ugovor sa Frenkom Lampardom.

13.04.2023. 18:35
  • Podijeli:
Fudbaleri Čelsija 1-6437da4f55dbe.webp Foto: Profimedia

Chelsea će od sljedeće sezone voditi ili Luis Enrike, ili Julijan Nagelsman, javili su renomirani britanski mediji.

Vlasnik Čelsija Ted Boli je definitivno odlučio da ili Španac ili Nijemac preuzmu ekipu na kraju sezone, kad istekne privremeni ugovor sa Frenkom Lampardom.

Nagelsman je od Bolija dobio zvanični poziv da dođe u London na sastanak, kako bi mu se predstavio projekat za narednu sezonu, prije nego što se donese konačna odluka.

Vlasnik Čelsija je prethodno Luisa Enrikea zvao još prije desetak dana i već su se vidjeli, a kako javljaju engleski mediji, doskorašnji selektor Španije je ostavio dobar utisak na Amerikanca.

Boli ipak želi da čuje i kakav projekat može da ponudi bivši trener Bajerna i Lajpciga, prije nego što za desetak dana donese konačnu odluku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()