Chelsea doveo golmana reprezentacije Srbije, Amerikanci će zaraditi 16 miliona eura

Ponikao u Čukaričkom

22.08.2023. 10:57
  • Podijeli:
dordje petrovic new england revolution 22-64e44e663cef6.webp Foto: New England Revolution

Golman reprezentacije Srbije Đorđe Petrović (23) novi je igrač Chelseaja, a sve bi sutra trebalo biti i zvanično.

Da će golman New England Revolutiona biti predstavljen u londonskom klubu potvrdio je i Fabrizio Romano uz objavu uslova pod kojim je transfer odrađen.

Naime, Romano tvrdi da će Petrović potpisati sedmogodišnji ugovor s mogućnošću produženja za dodatnu sezonu.

Revolutionu će pripasti 16 miliona eura fiksno, uz mogući bonus od dodatna dva miliona eura.

Petrović je karijeru započeo u Čukaričkom, a od prošle godine nastupao je za ekipu iz MLS-a s kojom je potpisao trogodišnji ugovor.

Zanimljivo da Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na tek 3.5 miliona eura, odnosno mnogo manje u odnosu na ono što je Chelsea izdvojio za njega.

Inače, ne bi ovo bio prvi put da Chelsea kupuje golmana u MLS-u, već je zimus doveo Gagu Sloninu, 19-godišnjeg američkog golmana kojeg je poslao na kaljenje u belgijski KAS Eupen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()