Nemile scene iz Kneževa: Napao policajce i završio na UKC RS

"Prilikom hapšenja, tjelesne povrede su zadobili policijski službenici i navedeno lice, kojem je ljekarska pomoć ukazana na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske.

04.07.2024. 12:17
  • Podijeli:
policija republike srpske mup republike srpske-6537969e35335.webp Foto: MUP Republike Srpske

Policija je uhapsila D.L. iz Kneževa jer je odbio da pomjeri auto sa pješačkog prelaza, da bude testiran na alkohol, a prilikom hapšenja napao je policajce i nakon toga završio je na UKC-u RS zbog povreda.

"Naime, u srijedu oko 13.20 u Kneževu, policijski službenici su na pješačkom prelazu uočili parkirani audi u kojem se nalazilo navedeno lice, koje je odbilo da ukloni vozilo, da se podvgrne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, te da policijskim službenicima na uvid pokaže lična dokumenta i izađe iz vozila", navode iz policije.

Dodaju da je nakon toga pružio pasivni, a potom i aktivni otpor policajcima prilikom hapšenja.

"Prilikom hapšenja, tjelesne povrede su zadobili policijski službenici i navedeno lice, kojem je ljekarska pomoć ukazana na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", naveli su iz policije.

Iz Policijske uprava Banjaluka su saopštili da je D.L. uhapšen jer se sumnjiči da je počinio krivično djelo spriječavanje službenog lica u vršenju službene radnje, pišu Nezavisne novine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()