Bukari golom u finišu spasio Zvezdu poraza

Crveno-beli osvojili prve bodove u ovogodišnjoj Ligi prvaka

04.10.2023. 22:59
  • Podijeli:
zvezda reuters-651dcd4a5c5d5.webp Foto: Reuters

U Beogradu na Marakani večeras se umalo ponovila situacija iz Manchestera. Naime, Crvena zvezda je u drugom kolu Lige prvaka, vodila, pa gubila do samog finiša, ali su na kraju stigli do zasluženog boda protiv Young Boysa. Bilo je 2:2, što je i realan rezultat, ako se uzme u obzir konstalacija snaga na terenu.

Beograđani su i večeras kao i u susretu na Etihadu odlično počeli utakmicu, dominirali, stvarali šanse, te na kraju krajeva i krunisali bolju igru u prvom poluvremenu.

Igrala se 35. minuta kada je Bukari asistirao, a Ndiaye zabio za 1:0 i totalnu eksploziju na krcatoj Marakani.

Zabila je Zvezda i drugi put u prvom poluvremenu, ali je nakon reakcije VAR-a isti poništen zbog ofsajda.

U drugom poluvremenu uslijedio je preokret tima iz Švicarske. Prvo je Monteiro uposlio Ugrinica, koji efektnim lobom poravnava na 1:1. Zvezda je u tim momentima bila pogubljena na terenu, što su gosti itekako koristili. Igrala se 50. minuta kada su gosti mogli do preokreta, ali udarac Ittena brani Glazer.

Na veliku žalost pune Marakane, igrala se 60. minuta kada je ponovo nakon reakcije iz VAR sobe sviran penal, a vodstvo Švicarcima opet donosi Itten.

Do kraja je Zvezda bacila sve karte na napad, a nagrada je stigla u 88. minuti kada zaslužen bod Beograđanima donosi Bukari.

Na kraju kada se sve sabere i oduzme, večerašnji remi nije baš pogodan za Crvenu zvezdu, pošto su bili favoriti, s obzirom na to da su igrali i na prepunoj Marakani protiv Švicaraca, te će joj sada dodatno biti zakomplikovan život u nastavku ovog takmičenja, pošto će morati da jure bodove na drugim mjestima.

City je vodeći u ovoj grupi sa šest bodova, Leipzig ima tri, dok Young Boys i Zvezda imaju po bod.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()