Brazilska zvijezda je vjerovatno odigrala svoj posljednji meč za Newcastle

Joelinton će biti van terena do maja zbog operacije

26.01.2024. 22:30
  • Podijeli:
newcastle_tanjug ap-651076403907b.webp Foto: Tanjug/AP

Brazilski fudbaler Jelinton je najvjerovatnije odigrao posljednji meč u dresu Newcastlea, sudeći po izjavi menadžera Eddieja Howea.

Joelinton će biti van terena do maja zbog operacije.

Njemu ugovor sa klubom ističe 2025. godine, a vrlo je vjerovatno da će ga Newcastle prodati kako bi doveo svoje poslovanje u sklad sa pravilima Premijer Lige.

“Ima još 18 mjeseci u svom ugovoru, tako da postoji mogućnost da ćemo ga prodati ovog ljeta. Ne mogu da predvidim budućnost, ali to je jedna od opcija, Ja bih volio da ostane“, iskren je Howe.

Joelinton je došao u Newcastle 2019. iz Hoffenheima u transferu vrijednom čak 40 miliona funti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()