Branka nema dilemu: Perišić Interu fali više od Lukakua

"Ivana ne treba osuđivati zbog odluke da napusti klub. Razumijem ga. Nema razloga zašto ne bi otišao zbog ličnog zadovoljstva"

17.09.2022. 13:11
  • Podijeli:
Ivan Perišić_Tanjug.jpg Foto: Tanjug

Bivši sportski direktor Intera Marko Branka tvrdi da milanskom klubu ove sezone više nedostaje Ivan Perišić nego Romelu Lukaku.

Hrvatski as je ovog ljeta kao slobodan igrač otišao u Totenham, dok se Lukaku vratio iz Čelzija, ali trenutno je van stroja zbog povrede.

"Perišić je veći gubitak za Inter nego Lukakuov izostanak. Hrvata ne treba osuđivati zbog odluke da napusti klub. Završavao mu je ugovor, nudili su mu novi, ali razumijem Ivana. Nema razloga zašto ne bi otišao zbog ličnog zadovoljstva", istakao je Branka, uz poruku kako se nada da će Robin Gosens vremenom nadomjestiti odlazak Perišića.

Inter je nakon šest kola Serije A šesti sa četiri pobjede i dva poraza od Lacija i Milana. U Ligi šampiona izgubio je od Bajerna, ali je savladao Viktoriju Plzenj.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()