Borjan se na poseban načion oprostio: Zauvijek Zvezdin vojnik, nijedna riječ nije dovoljno jaka

Nedavno se i zvanično oprostio od kluba iz Ljutice Bogdana, iz kog je više puta stigao „mig“ da ga čekaju na nekoj drugoj funkciji, ali ne onoj na golu.

01.07.2024. 20:51
  • Podijeli:
Milan Borjan.jpg Foto: FK Crvena zvezda

Kanadski reprezentativac Milan Borjan oprostio se od Crvene zvezde u kojoj je proveo šest godina.

Borjan je za tih šest godina koliko je bio na golu crveno-bijelih, prije odlaska na jednogodišnju pozajmicu u Slovan, stekao status legende.

Nedavno se i zvanično oprostio od kluba iz Ljutice Bogdana, iz kog je više puta stigao „mig“ da ga čekaju na nekoj drugoj funkciji, ali ne onoj na golu.


Sada se oglasio na Instagramu.

“Morao sam da pustim malo vremena da prođe kako bi emocije koje su prejake mogle da se stabilizuju i kako bih mogao da napišem poneku riječ koja nikada neće biti jaka da opiše moju ljubav prema Crvenoj zvezdi. Trudio sam se oduvek da za svakoga imam lepu reč, razumevanja i vremena da podelim i radost i tugu. Radost sam umnožavao deljenjem, a probleme rješavao u tišini. Trudio sam se da budem stub na koji su svi mogli da se oslone i kako sam srce ostavljao na terenu, tako sam naučen da dajem sebe u svakom segmentu života podjednako i Zvezdi i svojoj porodici. Najsrećniji sam jer je moj sin ponosan na mene, vidim to, a da još nije ni svestan veličine uspeha i istorije koju je ispisao njegov otac sa Crvenom zvezdom. Od svog rođenja moj sin šest puta je podigao pehar sa Zvezdom i sedmi put u Slovačkoj”, počeo je Borjan svoju emotivnu poruku:

Tvrdi da u svom srcu ima dovoljno mjesta za sve.


“Trudio sam se da branim i ono što je djelovalo da se odbraniti ne može i suvišno je govoriti o emocijama sa kojima se borim, koje su me ophrvale… Dovoljno je vidjeti da mi je bilo potrebno nekoliko dana da se ohrabrim i javno progovorim o odlasku iz Zvezde, ali sve što je lijepo ima kraj… Znam da sam mogao još mnogo da dam Crvenoj zvezdi, ali važno je da čojvek vidi kada je vrijeme da ide dalje. Srećan sam jer znam da sam ostavio svoje saigrače u dobrim rukama i u dobrom raspoloženju, navijače sa dobrim timom i Crvenu zvezdu u nizu ispisivanja novih uspjeha”, piše Borjan.

Uvjeren je da će sve biti dobro i da će i sa 37 godina nekom novom klubu donijeti dosta dobrih odbrana i uspjeha.

“Hvala mojim saigračima, trenerima, upravi, svim ljudima koji su zaposleni u Crvenoj zvezdi na šest sjajnih i nezaboravnih godina. Posebno hvala navijačima koji su mi uvijek bili vjetar u leđa, zbog kojih sam želio i borio se i kada možda nisam imao snage. Uvijek sam nosio veliku dozu odgovornosti baš zbog vas kojima je Zvezda sve. Sa vama ovo putovanje će biti zauvijek zapisano ne samo u istoriji već i u mom srcu. Hvala vam, zauvijek Zvezdin vojnik Milan Borjan”, zaključio je nekadašnji kapiten Zvezde.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()