Borba za sam vrh tabele: Arsenal bolji od Sitija

Izabranici Mikeala Artete su golom Gabrijela Martinelija pobijedili Mančester siti na svom terenu

08.10.2023. 19:49
  • Podijeli:
arsenal reuters-64cfd5a49021c.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Arsenala uspjeli su da urade ono što im nije pošlo za rukom prošle sezone u Premijer ligi.

Izabranici Mikeala Artete su golom Gabrijela Martinelija pobijedili Mančester siti na svom terenu.

Djelovao je Siti umorno i kao da nisu bili dovoljno pripremljeni za ovaj zahtjevan duel na stadionu Emirejts.

Bio je Arsenal bolji i na kraju se mora reći da su zasluženo slavili na ovom meču, statistika je bila na njihovoj strani, koju su na kraju i isplatili ovom velikom pobjedom.

Bez golova je završeno prvo poluvrijeme, a u drugom dijelu igre smo gledali jedan dobar fudbal, gdje je Arsenal imao više šansi, ali nikako nije mogao da pronađe put do gola Edersona.

Na kraju se presudni momenat desio u 86. minutu, kada je Haverts poslao loptu ka Martineliju, a Brazilac šutirao kao golu Sitija, na putu do gola lopta je pogodila Akea i prevarila Edersona, piše B92.

Siti je ovim porazom pao na 3. mjesto na tabeli i tron ustupio upravo Arsenalu, ali i Totenhemu, a londonski rivali sada imaju po 20 bodova nakon 8 odigranih kola.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()