Borac predstavio novo pojačanje za Ligu prvaka, potpisao Maltežanin

Maltežanin je pojačao vezni red Borca, a dosadašnji dio karijere proveo je u redovima Vallette

19.06.2024. 20:15
  • Podijeli:
borac_pojacanje_maltezanin_foto_Borac-667318b471fc6.webp Foto: FK Borac Banja Luka

Banjalučki Borac danas je predstavio još jedno pojačanje, a ugovor s prvakom Bosne i Hercegovine potpisao je Shaun Dimech, nogometaš s Malte.

Maltežanin je pojačao vezni red Borca, a dosadašnji dio karijere proveo je u redovima Vallette.

Dimech je i reprezentativac Malte, za koju je odigrao devet utakmica uz tri postignuta gola.

"Sretan sam i zadovoljan što sam stigao u redove FK Borac. Ovo je za mene jedna nova stranica u karijeri i spreman sam da se dokažem. Znam da je sve na meni. Želim da se nametnem stručnom štabu i da se izborim za svoje mjesto u ekipi", rekao je Dimech.

Dimech je, zajedno sa Bartom Meijersom, nakon parafiranja ugovora produžio ka Sloveniji, gdje se Borac trenutno sprema za narednu sezonu, koju će početi nastupom u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

U prvom prekolu Lige prvaka Borac igra protiv albanske Egnatije, a ako je eliminiše, u narednoj rundi ga čeka grčki PAOK.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()