Bivši MLS igrač: Ronaldo se napušio, ovo što je rekao o saudijskoj ligi je ludo

Pravi trend odlaska igrača iz Evrope u Saudijsku Arabiju

18.07.2023. 20:41
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo_Armando Franca AP Tanjug-641b640ad5822.webp Foto: Armando Franca / AP / Tanjug

Portugalac Cristiano Ronaldo pokrenuo je trend odlaska nogometnih zvijezda iz Evrope u Saudijsku Arabiju prelaskom u Al Nassr.

Osim što je postao ambasador saudijskog nogometa, sada tvrdi da je saudijska liga bolja od MLS-a te da će za godinu dana premašiti nizozemsku i tursku ligu.

Njegove izjave je komentarisao nekadašnji igrač iz MLS-a Mike Lahoud.

"Mislim da se Ronaldo napušio. Luda je njegova izjava da će za godinu dana saudijska liga biti bolja od turske i nizozemske lige. Rekao je to na dan kad je u MLS-u predstavljen Leo Messi i kad je govorio o promociji Svjetskog prvenstva 2026. godine u Sjevernoj Americi. Ovo je sve da on dobije na relevantnosti i da potisne Messija", rekao je Lahoud za CBS Sports.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()