Bivši fudbaler i trener Želje doživio tešku saobraćajnu nesreću

Nesreća se dogodila u Čapljini

10.11.2022. 11:57
  • Podijeli:
nesreca_adzem - facebook-1668077811145.webp Foto: Facebook

Bivši fudbaler i trener Željezničara Admir Adžem doživio je tešku saobraćajnu nesreću u Čapljini, ali srećom sve je prošlo bez posljedica.

Sam Adžem je objavio na Facebooku i fotografije automobila, na kojem se vidi sva silina udara i velika materijalna šteta.

Adžemovi saputnici, kao i vozač drugog automobila prošli su bez povreda.

Inače, Adžem je posljednji trenerski angažman imao je u Ujedinjenjim Arapskim Emiratima, u akademiji Al-Wasla. Vodeći juniorske timove Plavih dva puta je bio prvak BiH (2014/2015., 2016/2017.), a jednu titulu je osvojio i sa kadetima Željezničara (2013/2014).

Osim toga, Adžem je posljednji trener koji je na Grbavicu donio i seniorski trofej, a bilo je to u sezoni 2017/18. kada su Plavi osvojili Kup BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()