Barcelona jučer pustila tigra na stadion, sada je jasno zbog čega su to uradili

Privukli pažnju

27.12.2023. 13:04
  • Podijeli:
tigar 2-658c12829d259.webp Foto: Screenshot

Brazilsko čudo od djeteta Vitor Roque danas je stigao u Barcelonu sa kojom je potpisao ugovor do ljeta 2031. godine.

Otkupna klauzula supertalentovanog Brazilca će biti 500 miliona eura.

U međuvremenu, Barcelona je zbog njegovog dolaska objavila videoprilog na društvenim mrežama na kojem tigar hoda stadionom Montjuic.

Željeli su upoznati navijače sa nadimkom svog najnovijeg pojačanja koji je jutros potpisao ugovor sa katalonskim velikanom.

Naime, nadimak Vitora Roquea je 'Tigrinho', a od početka nove godine će i zvanično biti na raspolaganju Xavi Hernandezu.

Ovaj 18-godišnjak je u 45 utakmica u svim takmičenjima za Athletico Paranaense postigao 21 gol uz osam asistencija, a Barcelona ga je platila 40 miliona eura.

Uspio je debitovati za seniorsku selekciju Brazila, ali se nije uspio upisati u listu strijelaca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()