Balotelli bacao petarde u svlačionici pred saigračima

Italijan je postigao jedini gol na meču i donio je svom timu prvu pobjedu nakon deset uzastopnih utakmica bez trijumfa u šampionatu

07.03.2024. 17:07
  • Podijeli:
mario-balotelli-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Ludostima bivšeg italijanskog reprezentativca naprosto nema kraja, a sada je još jednom pokazao zašto je kroz karijeru nosio epitet 'bad boya'.

Mario Balotelli, koji je prošle sedmice izbačen iz ekipe Adane Demirspora zbog neslaganja sa upravom, vratio se u tim nastupom na utakmici u Karagümrüku i ponovo se našao u centru pažnje.

Italijan je postigao jedini gol na meču i donio je svom timu prvu pobjedu nakon deset uzastopnih utakmica bez trijumfa u šampionatu.

Važnu pobjedu Balotelli je proslavio u svom stilu, ali do sad neviđen način. Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem je prikazano kako je zapalio petardu, a potom je bacio u svlačionici Adane.

Jedan njegov saigrač koji se našao u blizini nije obraćao pažnju i očekivano se prepao kada je eksplodirala ispred njega, a snimak se vrlo brzo proširio na društvenim mrežama.

Inače, Balotelli je ove sezone odigrao devet utakmica i postigao je pet golova u turskom prvenstvu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()