Baloteli ima novi klub, jedanaesti u karijeri

Nekadašnji italijanski reprezentativac je potpisao za Adanu posljednjeg dana prelaznog roka u Turskoj

15.09.2023. 18:03
  • Podijeli:
mario-balotelli-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Italijanski fudbaler i nekadašnja zvezda evropskog fudbala Mario Baloteli (33) potpisao je ugovor sa turskom Adanom u koju se vratio poslije godinu dana.

Prethodnu sezonu Baloteli je proveo u švajcarskom Sionu međutim taj klub je završio na posljednjem mjestu i ispao je iz Superlige.

Nekadašnji italijanski reprezentativac je potpisao za Adanu posljednjeg dana prelaznog roka u Turskoj.

U Adani je dobio ugovor na godinu dana sa opcijom produžetka saradnje na još godinu.

U prethodnom "mandatu" u turskom klubu imao je učinak od 33 utakmice i 18 golova.

Baloteli je u Adanu stigao kao slobodan igrač pošto je sa Sionom prethodno raskinuo saradnju. Baloteli je tokom karijere nastupao za ukupno 11 klubova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()