Bajern prodaje sedmoricu igrača da bi obezbijedio novac za Kejna

Ne odustaju

11.07.2023. 22:00
  • Podijeli:
Bajern PSŽ_Christophe Ena AP Tanjug-64085e1381bf5.webp Foto: Christophe Ena / AP / Tanjug

Fudbalski klub Bajern planira da u ljetnjem prelaznom roku proda najmanje sedmoricu igrača kako bi obezbijedio novac za transfer napadača Totenhema Harija Kejna u redove šampiona Bundeslige, prenosi Skaj Njemačka.

Rukovodstvo Totenhema je već odbilo dvije ponude Bajerna za Kejna, a posljednja je iznosila 80 miliona evra.

Njemački i britanski mediji tvrde da čelnici Totenhema ne žele da prodaju svog kapitena ispod 100 miliona evra.

Rukovodstvo Bajerna je zbog toga odlučilo da proda sedmoricu igrača da bi obezbijedilo novac za engleskog reprezentativca, a na transfer listi nalaze se: Buna Sar, Aleksandar Nubel, Jan Zomer, Marsel Sabicer, Benjamin Pavar, Sadio Mane i Rajan Gravenberh.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()