Arteta nakon 5:0 pobjede nad Chelseajem oduševio izjavom o Pochettinu

Prvo ga "uništio" pa pohvalio

24.04.2024. 15:01
  • Podijeli:
Tan2023-10-2817322523_2 mikael arteta AP PhotoKirsty Wigglesworth-6547e5a23b6d9.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

U londonskom derbiju igranom u zaostaloj utakmici 29. kola engleske Premier lige, Arsenal je s 5:0 deklasirao Chelsea.

Ovom pobjedom se Arsenal odvojio na vrhu engleskog prvenstva te sada ima tri boda prednosti ispred Liverpoola koji ima utakmicu manje te četiri boda prednosti ispred Manchester Cityja koji ima dvije utakmice manje. Chelsea je trenutno deveti na tabeli.

Nakon utakmice Arsenalov menadžer Mikel Arteta oduševio je empatijom prema Mauriciju Pochettinu.

Arteta je pružio podršku Chelseajevom kolegi: "Svu podršku svijeta dajem onome što Mauricio Pochettino sada prolazi i svemu što on radi", rekao je Španac pa dodao:

"On radi stvarno dobar posao. Chelsea je zaslužio pobijediti u svih prethodnih sedam utakmica. Nadam se da će se situacija preokrenuti u njegovu korist jer je to zaslužio s onim što je dao toj ekipi."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()