Arsenal srušio rekord Premier lige, evo kako je predstavio Ricea

U dresu West Hama, 24-godišnji veznjak Rice je prošle sezone odigrao 50 utakmica u kojima je postigao pet golova i zabilježio četiri asistencije

15.07.2023. 15:47
  • Podijeli:
declan rice-64b29f01c883e.webp Foto: Arsenal

Engleski fudbaler Declan Rice karijeru će nastaviti u londonskom Arsenalu za, kako javljaju engleski mediji, rekordni iznos transfera, javlja Anadolu.

Rukovodstvo Arsenala saopćilo je da je potpisalo višegodišnji ugovor sa Riceom, dosadašnjim fudbalerom gradskog rivala West Hama.

Engleski mediji javljaju da je Arsenal za engleskog reprezentativca Ricea platio odštetu od 100 miliona funti.

U dresu West Hama, 24-godišnji veznjak Rice je prošle sezone odigrao 50 utakmica u kojima je postigao pet golova i zabilježio četiri asistencije.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()