Argentinci u panici: FIFA sprema kaznu za Mesija?

Leo javno komentarisao suđenje, što je prema pravilima FIFA jasno zabranjeno

11.12.2022. 12:46
  • Podijeli:
Lionel Mesi_Jorge Saenz AP Tanjug-6395b139b73d2.webp Foto: Jorge Saenz / AP / Tanjug

Hoće li Međunarodna fudbalska federacija FIFA kazniti najboljeg argentinskog fudbalera Lionela Mesija?

Ovo si pitanje postavljaju mnogi Gaučosi u iščekivanju polufinala Mundijala protiv Hrvatske koje je zakazano za utorak (20 časova).

Svjetska kuća fudbala je otvorila disciplinski postupak protiv reprezentacija Argentine i Holandije zbog rekordnog broja kartona na njihovom susretu četvrtfinala, kada ih je španski sudija Antonio Lahoz ukupno pokazao čak 17.

Argentinski mediji u strahu konstatuju činjenicu da je Mesi bio vrlo nervozan, da se svađao sa protivnicima, ali i da je negativno komentarisao suđenje, što je prema pravilima FIFA jasno zabranjeno.

Iako je Leo u dijelu izjave rekao kako ne želi "govoriti o suđenju jer bi mogao da bude kažnjen", ostalo su zapisane i njegove riječi da su "Holanđani izjednačili na 2:2 nakon nepostojećeg prekršaja", što je bio samo nastavak "uopšte lošeg suđenja".

Možda nije realno očekivati da Mesi bude suspendovan, ali neku kaznu će sigurno zaraditi.

Bilo kako bilo, ARgentinci će nastupiti bez "kartoniranih" Gonzala Montijela i Markosa Akunje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()