Anćeloti: Real je najveći klub na svijetu

Anćeloti ima ugovor sa Realom do kraja sezone. Novinari su pitali italijanskog stručnjaka da li želi da produži ugovor sa madridskim klubom

28.11.2023. 18:18
  • Podijeli:
Karlo Anćeloti-6465e1a187d7c.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas da je madridski klub najveći na svijetu i dodao da ne razmišlja o produženju ugovora sa vicešampionom Španije.

Fudbaleri Reala dočekaće sutra u Madridu ekipu Napolija u meču petog kola grupe C Lige šampiona (LŠ).

Anćeloti je bio trener Napolija od maja 2018. do decembra 2019. godine. On je u decembru 2019. godine dobio otkaz u Napoliju i to nekoliko sati pošto je klub iz Napulja pobijedio Genk i izborio plasman u nokaut fazu LŠ.

"Bilo mi je lijepo u Napulju. Ne želim osvetu", rekao je italijanski stručnjak na konferenciji za medije u Madridu.

Anćeloti ima ugovor sa Realom do kraja sezone. Novinari su pitali italijanskog stručnjaka da li želi da produži ugovor sa madridskim klubom.

"Ne razmišljam o tome. Dajem vam šansu da postavite drugo pitanje", odgovorio je trener Reala, navode mediji u Madridu, prenosi Tanjug.

Italijanski stručnjak je u svojoj karijeri pored Reala i Napolija trenirao i Ređinu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, Pariz Sen Žermen, Bajern i Everton.

"Svih ekipa se dobro sjećam. Ne želim da pokažem nepoštovanje, ali osjećam nešto posebno prema Milanu i Realu. Jednostavno zato što je Real najveći klub na svijetu", poručio je Anćeloti.

Real je prvi na tabeli grupe C sa 12 bodova i već je izborio plasman u osminu finala LŠ. Napoli je drugi na tabeli sa sedam, Braga ima tri, dok je Union posljednji sa samo jednim bodom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()