Ančeloti: Ne smije biti opuštanja u revanšu

Fudbaleri Reala pobijedili su u Madridu ekipu Čelsija sa 2:0 u prvoj utakmici

13.04.2023. 10:52
  • Podijeli:
Carlo Ancelotti foto Reuters-642ab34b7108c.webp Foto: Reuters

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je nakon utakmice sa Čelsijem da u revanš utakmici njegova ekipa ne smije da se opušta.

Fudbaleri Reala pobijedili su u Madridu ekipu Čelsija sa 2:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

"Isto kao u Madridu, moramo igrati u Londonu. Ne smijemo da pomislimo na dva gola prednosti, da branimo ili slično. Puna koncentracija od prvog do 90. minuta, sve isto kao i večeras. Valverde je vjerovatno bio najbolji na terenu. Igrao je sa takvom energijom, pomogao i u odbrani i u napadu. Mislim da je Fede bio nevjerovatan, koliko je lopti oduzeo i vratio u naš posjed. Lampard je spremio Čelsi. Videli ste koliko je Čelsi bio opasan, strijepeli smo u pojedinim situacijama. Zato i kažem da ne smije biti opuštanja u revanšu", izjavio je Ančeloti.

Revanš je na programu 18. aprila na stadionu "Stamford bridž" u Londonu.

"Ponosan sam na desetoricu ljudi koji su tada ostali na terenu. Bili su sjajni. Nisu uspjeli da nas otvore. Ono što je razočaravajuće je što smo im ipak dozvolili trenutak nepažnje i primili drugi gol. Stvarno šteta. Bar da smo postigli jedan gol, a bilo je prilika, Žoao Feliks, Rahim Sterling, Mejson Maunt, itd. Rezultat je realnost, ali bilo je i dobrih poteza. Posebne stvari se mogu desiti na Stamford bridžu. Moramo da vjerujemo. Dobar smo tim kao i oni. Potrebno je samo malo više samopouzdanja i vjere u sebe. Igrači ne znaju koliko su dobri", istakao je trener Čelsija Frenk Lampard.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()