Albanci ispisali historiju Evropskog prvenstva, međutim Italija je bila prejaka

U drugom duelu ove grupe Španija je rezultatom 3:0 nadigrala Hrvatsku

15.06.2024. 22:59
  • Podijeli:
euro 2024, fudbalska reprezentacija italije albanije - 15 jun 2024 - foto Reuters (1)-666dfeebd724f.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Italije pobjedom protiv Albanije u grupi B rezultatom 2:1 započeli su svoj put na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Albanija je povela nakon samo 23 sekunde igre. Nedim Bajrami našao se u sjajnoj prilici nakon što je ukrao loptu koju je Dimarco bacio iz auta. Zakucao je albanski veznjak iz blizine loptu u mrežu Donnarumme za eksploziju na tribinama Signal Iduna Parka.

Ovaj pogodak je najbrži u historiji Evorpskih prvenstava.

Dovečerašnji rekorder bio je Dimitri Kiričenko na meču Rusija - Grčka na Euru 2004. godine koji je pogodio nakon minute i sedam sekundi.

Ipak, već u 10. minuti Bastoni je poravnao na 1:1.

Za potpuni preokret i tri boda Italijana trebalo je svega šest minuta.

Asllani nije dobro izbacio jednu loptu nakon napada Italije. Odbio je samo do Barelle, koji majstorski pogađa za konačan rezultat susreta.

U drugom duelu ove grupe Španija je rezultatom 3:0 nadigrala Hrvatsku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()