Borba Conora McGregora pod upitnikom?

Novog datuma konferencije i dalje nema, na službenom PPV kanalu povučen je njihov promo video a izvršni direktor promocije se još nije oglasio o ovom slučaju

05.06.2024. 10:26
  • Podijeli:
Conor McGregor foto Profimedia-648b4ac43c827.webp Foto: Profimedia

Krenule su špekulacije hoće li do dugo očekivane borbe između Conora McGregora i Michaela Chandlera uopšte doći.

Nakon otkazivanja konferencije za medije koja se trebala održati ovaj ponedjeljak u Dublinu i na kojoj se trebao najaviti konačan povratak ‘Zloglasnog’ Conora McGregora, koji se trebao sučeliti sa ‘Željeznim’ Michaelom Chandlerom krajem ovog mjeseca u glavnoj borbi večeri UFC-a 303, krenule su špekulacije hoće li do te, dugo očekivane borbe, uopšte doći.

Novog datuma konferencije i dalje nema, na službenom PPV kanalu povučen je njihov promo video a izvršni direktor promocije se još nije oglasio o ovom slučaju.

Zna se i da je organizacija krenula tražiti potencijalne zamjene pa je tako kasno sinoć poznati analitičar i bivši UFC izazivač u srednjoj kategoriji Chael Sonnen rekao da ima indicija da glavna borba večeri može biti i Max Holloway protiv Michaela Chandlera za BMF pojas ukoliko se McGregor odluči ne pojaviti 29.6. u Las Vegasu.

Pozitivna činjenica za sve obožavatelje planetarno popularnog Irca jest da McGregor nikada u karijeri nije otkazao zakazanu borbu pa se svi mi nadamo da će tako biti i ovog puta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()