Osvježavajuća kombinacija ukusa
Donosimo vam recept za neobičan spoj cvekle, susama i majoneza koji stvarno treba probati.
Od ove tri namirnice možete napraviti kremastu i veoma ukusnu salatu.
Priprema se brzo i lako i može poslužiti kao namaz za sendviče ili prilog uz razna mesa, pohovanja, pečenja.
Cveklu skuvajte u vodi u koju ste dodali sirće. Izvadite je, oljuštite i sitno narendajte.
Bijeli luk ispasirajte. Narendanu cveklu pomiješajte s bijelim lukom, majonezom i solju.
Dodajte u salatu rendani kačkavalj i sjeckane orahe, promiješajte i poslužite.
NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.