Prave domaćice znaju: Evo kako ubrzati kuvanje pasulja

Savjet zlata vrijedan

30.03.2024. 19:30
  • Podijeli:
Pasulj (1)-63d7c9e21f4c8.webp Foto: Pixabay

Olakšaće proces pripreme pasulja, jer nećete morati da čekate da odstoji satima u vodi.

Ako nemate vremena da potapate pasulj osam sati ili preko noći, imamo trik kako da ubrzate proces.

Na jednu šaku suvog pasulja dodajte deset šoljica vruće vode pa ostavite da provri. Nakon što provri, pustite da ključa tri minuta. Sklonite pasulj sa vatre, pokrijte poklopcem i ostavite da tako stoji minimum sat vremena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()