Državljanin BiH osumnjičen za podmetanje požara, šteta 300.000 evra

Po nalogu javnog tužilaštva u Štutgartu, državljanin BiH je priveden i nalazi se u pritvoru

26.06.2024. 09:09
  • Podijeli:
njemacka-policija-automobil-pixabay.jpg

Pripadnici njemačke policije uhapsili su državljanina Bosne i Hercegovine (48) zbog sumnje da je podmetnuo više požara na području Ludvigsburga.

Posljednja u nizu je izgorjela štala, a nakon što su istražioci otkrili da je riječ o podmetnutom požaru, policija je posumnjala na 48-godišnjaka, koji je i ranije hapšen za slična krivična djela.

Po nalogu javnog tužilaštva u Štutgartu, državljanin BiH je priveden i nalazi se u pritvoru.

Šteta na zapaljenom objektu je oko 250.000 evra, ali s obzirom da se u objektu nalazili i oldtajmeri, šteta je i veća i prelazi 300.000 evra.

Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()