Čuvena poslastica čija priprema zahtjeva malo više vremena, ali se isplati
Često se služi na proslavama, a danas vam predlažemo da isprobate ovaj malo drugačiji recept za poznatu tortu.
Pravi se sa mekanim bjelanac korama od oraha, a premazuje želeom koji ste obogatili i malinama.
Na kraju ide neprevaziđeni vanila fil i čokoladna glazura. Niko neće odbiti parče.
Kapri torta je čuvena poslastica čija priprema zahtjeva malo više vremena, ali se isplati.
NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.