Recept za iskusne, ali i one koji su dovoljno hrabri u kuhinji
Meso marinirano u mješavini maslinovog ulja, balzamika, vuster i soja sosa, senfa, izgnječenog bijelog luka, soli i bibera svakako ne može biti loše... Uživajte!
Pomiješati maslinovo ulje, balzamiko, vuster i soja sos, senf, izgnječen bijeli luk, so i biber.
Meso staviti u činiju sa poklopcem, preliti marinadom, zatvoriti i ostaviti u frižider da prenoći.
Sutradan ocijediti od viška marinade i peći na roštilju ili u gril tiganju po četiri minuta sa svake strane.
NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.