Ne jede, ali zna: Šerbedžija otkrio tajnu savršene jagnjetine

Šerbedžija je dodao i kako treba znati napraviti vatru.

22.06.2024. 12:44
  • Podijeli:
Marija MladjenATAImages Rade Šerbedžija-652e6beaacdc9.webp Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Rade Šerbedžija je gostovao u HRT-ovoj emisiji Kod nas doma gdje je objasnio kako se priprema savršena jagnjetina, ali i zbog čega je već godinama ne jede.


"Mora biti dobra jagnjetina, to je prva stvar. Ja sam je nabavljao iz Novog Zelanda, koja je dolazila specijalnim avionima, tako da nije bila smrznuta, već samo u hladnjači. To je jako dobra jagnjetina, jer je na Novom Zelandu divna priroda, svježa trava, zrak, sve ekologija", objasnio je voditeljici HRT-ove emisije.

Šerbedžija je dodao i kako treba znati napraviti vatru.

 

 

"Ja uvijek sam okrećem, ne elektrika", napomenuo je i dodao kako to danas više ne radi jer jagnjetinu ne jede već sedam godina.

Ostale vrste mesa jede, no jagnjetinu izbjegava zbog holesterola, prenosi Index.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()