Sutra konačno toplo vrijeme uz sunčane periode

Popodne ponegdje moguća prolazna kiša ili pljuskovi praćeni grmljavinom

20.05.2023. 15:26
  • Podijeli:
vrijeme_jezero_priroda-64421f38943f7.webp Foto: Pixabay

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno i toplo vrijeme uz sunčane periode.

Ujutro će biti magle ponegdje u dolinama rijeka i po kotlinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Popodne ponegdje moguća prolazna kiša ili pljuskovi praćeni grmljavinom, dok će uveče će biti pretežno vedro u svim krajevima.

Duvaće slab do umjeren vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura iznosiće od šest do 14, a maksimalna dnevna od 20 do 27, u višim predjelima od 16 stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 14.00 časova: Trebinje 27, Višegrad i Bijeljina 25, Rudo, Zvornik i Bileća 24, Foča, Srebrenica i Prijedor 23, Srbac i Doboj 22, Novi Grad i Gacko 21, Šipovo, Mrkonjić Grad i Banjaluka 20, Sokolac 19, Han Pijesak 18, Kneževo i Kalinovik 17 i Čemerno 16 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()