Snažno nevrijeme kod Tomislavgrada: Cesta razrovana i puna leda

Sudeći prema fotografijama, posla je bilo i za zimske službe s obzirom na količinu leda po putu

29.05.2024. 19:25
  • Podijeli:
tomislavgrad_cesta_nevrijeme_foto_FB-665763233500d.webp Foto: Facebook/BHMETEO.ba

Nevrijeme uz velike količine leda zahvatilo danas okolinu Tomislavgrada, objavljeno je na stranici BHMETEO.

Kako se navodi u objavi, sudeći prema fotografijama, posla je bilo i za zimske službe s obzirom na količinu leda po putu.

Tomislavnews je objavio da je nedavno izgrađena i asfaltirana široka cesta od Bukovice do Vojkovića – Roška Polja razrovana i uništena.

"Pogledajte šta su danas iza podne u samo dvadesetak minuta krupa-grad-tuča uradili od te ceste. Dakle, krupe nije bilo po selu, po Vojkovićima, samo po novoj cesti", navodi pomenuti portal.

Kako se dodaje, vrijedni duvanjski zaposleni "komunalnog" saniraju novoizgrađenu cestu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()