Sve se dobro završilo: Poznato stanje dječaka povrijeđenog u Prijedoru

Apelovali su na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

08.07.2024. 15:12
  • Podijeli:
ukcrs_bomba_anadolija-1665432328941.webp Foto: Anadolija

Devetogodišnjak koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Prijedoru, stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti.

Dječak se sinoć oko 18.40 u mjestu Gaćani kod Prijedora vozio tomosom sa ocem kada je došlo do slijetanja a u nesreći je poginuo njegov otac M.Š. iz Prijedora.

Kako su rekli iz UKC RS dijete je svjesno i stabilno, a primljeno je sa teškom povredom odnosno prelomom zgloba desne ruke, te je smješten u Kliniku za dječiju hirurgiju UKC Republike Srpske, gdje ostaje na daljem liječenju i praćenju, pišu Nezavisne.

Iz PU Prijedor su saopštili da je uviđajem na licu mjesta utvrđeno da je u nezgodi učestvovao M.Š. iz Prijedora upravljajući mopedom tomos koji je prilikom slijetanja sa kolovoza smrtno stradao.

"Teške tjelesne povrede zadobilo je maloljetno lice koje se prevozilo na mopedu i koje je zbog težine povreda prevezeno na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci", naveli su iz policije.

Apelovali su na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

"Poseban apel upućujemo vozačima motocikala, lakih motocikla i mopeda da prilikom učestvovanja u saobraćaju koriste zaštitnu opremu i da posebnu pažnju posvete bezbjednosti lica koja se prevoze na ovoj kategoriji vozila", dodali su iz Policijske uprave Prijedor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()