Od subote će vazduh da gori: Temperature i do 40 stepeni

Za vikend još toplije

11.07.2023. 15:33
  • Podijeli:
vrucine-ljeto-leto-anadolija-1-.jpg

U Republici Srpskoj se narednih dana očekuje vrlo toplo vrijeme, uz nešto nižu temperaturu vazduha samo u petak, 14. jula, da bi od prvog dana vikenda bilo još toplije, sa maksimalnom temperaturom vazduha i do 40 stepeni Celzijusovih, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prema prognozi vremena, sutra se očekuje pretežno sunčano i još toplije vrijeme i maksimalnu temperaturu vazduha od 33 do 38, u višim predjelima od 27 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 13. jula, tokom većeg dijela dana biće sunčano i veoma toplo vrijeme u većini predjela, kasnije popodne i uveče očekuje se naoblačenje sa sjeverozapada koje će u sjevernim predjelima donijeti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom, a kasnije tokom večeri i noći će se izmještati dalje ka istoku. Maksimalna temperatura biće od 32 do 38, u višim predjelima od 27 stepeni Celzijusovih.

U petak, 14. jula, biće pretežno sunčano uz promjenljivu oblačnost, u centralnim i istočnim predjelima biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom i manji pad temperature vazduha, koja će iznositi od 27 do 33 stepena, na istoku i jugu do 37, u višim predjelima od 25 stepeni Celzijusovih.

U subotu, 15. jula, biće sunčano i vrlo toplo vrijeme, a maksimalna temperatura vazduha iznosiće od 33 do 38, u višim predjelima od 26 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()