Iz AMS-a apeluju na vozače: Oprez zbog snažnog vjetra

Udari vjetra su mogući i do 80 kilometara na čas u Krajini, na jugu i zapadu do 70 kilometara, a od 40 kilometara na čas na području Semberije i Posavine

23.02.2024. 13:00
  • Podijeli:
vjetar_anadolija 22-641181a58740d.webp Foto: Anadolija

Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske apelovao je na vozače da budu oprezni u vožnji, da poštuju saobraćajne propise i izbjegavaju rizična preticanja imajući u vidu da je Republički hidrometeorološki zavod upozorio na jak olujni vjetar.

Udari vjetra su mogući i do 80 kilometara na čas u Krajini, na jugu i zapadu do 70 kilometara, a od 40 kilometara na čas na području Semberije i Posavine.

Tokom noći očekuje se jak do olujni vjetar koji će ujutru slabiti.

"Upozoravamo na jake udare vjetra naročito na području Kneževa, pa savjetujemo opreznu vožnju i izbjegavanje rizičnih preticanja", saopšteno je iz AMS-a Srpske.

Iz AMS-a navode da se saobraćaj odvija po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()