FUP u Vogošći provodi akciju "Omerta", u toku pretresi na više lokacija, očekuju se hapšenja više osoba

Očekuje se i hapšenje više osoba zbog sumnje na trgovinu narkoticima

26.06.2024. 07:15
  • Podijeli:
fup opcina stari grad-64785cc159264.webp Foto: Screenshot

Pripadnici Federalne uprave policije ovog jutra po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo provode operativnu akciju kodnog naziva 'Omerta'.

Kako je saopćeno iz Tužilaštva KS, u toku su pretresi na više lokacija na području Kantona Sarajevo zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Očekuje se i hapšenje više osoba zbog sumnje na trgovinu narkoticima.

Akciji je prethodila višemjesečna istraga Tužilaštva KS i Federalne uprave policije.

Više informacija bit će poznato u toku dana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()