U većini krajeva Bosne i Hercegovine saobraćaj se odvija usporeno

Na graničnim prelazima u BiH zadržavanja nisu duža od 30 minuta

20.11.2022. 08:07
  • Podijeli:
Vožnja_kiša_jesen_saobraćaj_promet_Foto Pixabay-1665760699362.webp Foto: Pixabay

U većini krajeva Bosne i Hercegovine saobraćaj se odvija usporeno, po mokrim i klizavim kolovozima zbog nestabilnih vremenskih uslova i kiše koja intenzivno pada.

U višim predjelima, kao i u kotlinama i duž riječnih tokova, vidljivost je zbog magle i niske oblačnosti mjestimično smanjena, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AM)/ Republike Srpske.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, povećana je opasnost od odrona zemlje i kamenja na kolovoz.

Vozačima iz AMS Republike Srpske savjetuju opreznu i sporiju vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu i podsjećaju da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno.

Na graničnim prelazima u BiH zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()