Žena se popela na Fontanu di Trevi da napuni bocu vode, nije dobro prošlo

Žena nije bila svjesna zašto su je odveli

17.08.2023. 10:02
  • Podijeli:
Rim_fontana_turisti_foto_TW Cropped-64ddd04c30778.webp Foto: Twitter/@Storyful

Na društvenim mrežama se širi video na kojem se vidi žena koja je odlučila popeti se na Fontanu di Trevi kako bi napunila bocu vode.

Turistkinja se pred svima popela na znamenitost i postavila bocu te je napunila do vrha, a zatim se vratila do svoje grupe, potpuno nesvjesna greške koju je napravila. Inače, ta je fontana jedna od najpopularnijih znamenitosti Rima.

Dovršena je 1762. godine i privlači silan broj ljudi. Iako su oko Fontane di Trevi postavljeni znakovi kojima se izričito zabranjuje ovaj čin, turistkinja ih je odlučila ignorisati, no čim se vratila, prišla joj je čuvarica.

Čuvarica joj na videu nešto objašnjava, a zatim je ispraća sa istog mjesta. Žena nije bila svjesna zašto su je odveli.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()