Zelenski obišao položaje ukrajinske vojske na prvoj liniji u Zaporožju

Od početka rata u Ukrajini poginulo je 8.317 civila, a ranjeno 13.892

27.03.2023. 20:30
  • Podijeli:
zelenski_položaji_anadolija 1-6421d29ee0eaa.webp Foto: Anadolija

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski u ponedjeljak je obišao položaje ukrajinske vojske na prvoj liniji u jugoistočnoj regiji Zaporožje.

"Čast mi je što sam danas ovdje, pored naše vojske. Zahvalan sam svakom našem ratniku što je branio Ukrajinu, naš suverenitet, naše gradove i našu djecu. Definitivno ćemo pobijediti", rekao je Zelenski u poruci na Telegramu.

Zelenski je ranije ovog mjeseca posjetio ukrajinske vojnike i u Donjeckoj i Hersonskoj oblasti.

Od početka rata u Ukrajini poginulo je 8.317 civila, a ranjeno 13.892.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()