Zaharova uvjerena: Zapad pokušava da napravi problem u Srbiji

"Očigledni su pokušaji kolektivnog Zapada da tehnikama `majdana` destabilizuje situaciju u zemlji", rekla je Zaharova

25.12.2023. 09:17
  • Podijeli:
marija-zaharova-reuters-1667850619473.webp Foto: Reuters

Zapad pokušava da destabilizuje situaciju u Srbiji, rekla je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova, komentarišući nerede u Beogradu.

"Očigledni su pokušaji kolektivnog Zapada da tehnikama `majdana` destabilizuje situaciju u zemlji", rekla je Zaharova za portal "Izvestija".

Ona je naglasila da je jedino moguće reagovanje u ovoj situaciji striktno poštovanje Ustava zemlje, poštovanje izbora srpskog naroda, koji je glasao za nacionalne interese svoje zemlje, prenosi "Sputnjik".

Demonstranti i poslanici liste "Srbija protiv nasilja" pokušali su sinoć nasilno da uđu u zgradu Skupštine grada Beograda. Nakon što su razbili staklo na vratima, zadržale su ih policijske snage na ulazu u zgradu. Uhapšeno je više od 35 osoba, a sedmorica policajaca su povrijeđena.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()