Velika tragedija: Maloljetnica preminula usljed udara groma

Nakon tragedije koja ih je zadesila, Doroteini roditelji su u šoku i ne mogu da vjeruju šta se njihovoj kćerki dogodilo

29.06.2024. 09:40
  • Podijeli:
grom_anadolija 3-6515569adc291.webp Foto: Anadolija

"Djevojčica je bila u šoku, imala je srčani zastoj" rekao je jedan od ljekara koji je brzo nakon prijema stigao na plažu.

Doroteu su pokušali da reanimiraju u specijalnom vozilu za intervencije, ali nisu uspjeli da je povrate u život.

"Prvo dostupno vozilo Hitne pomoći iz Kasandreje je krenulo odmah. U isto vrijeme na mjestu je bio i volonterski tim koji je izvršio reanimaciju. Kada smo stigli, dijete je imalo srčani zastoj" dodao je ljekar.

Oni su je zatim hitno prevezli u najbliži Dom zdravlja, ali su ljekari ubrzo nakon toga konstatovali smrt djevojčice.

"Nismo uspjeli da vratimo Doroteu" dodao je on.

Nakon tragedije koja ih je zadesila, Doroteini roditelji su u šoku i ne mogu da vjeruju šta se njihovoj kćerki dogodilo.

Prema riječima djevojčicinog oca, porodični bezbrižni trenuci pretvorili su se u noćnu moru kada je grom pogodio njegovu kćerku i suprugu. Djevojčica je preminula na licu mjesta, dok je njegova žena povrijeđena.

On kaže da su danas porodično išli na kupanje i da su kada je počela kiša, izašli iz mora. Dok su bili na plaži, grom je udario ispred njih i njegova supruga i kćerka su pale na pijesak.

"Moja djevojčica više nije ustala" kaže neutješni otac.

On napominje da su odmah, kaže otac 13-godišnjakinje, koji napominje da se kaje jer deset minuta ranije nisu krenuli sa plaže.

Otac kaže da bi onda njegova kćerka bila živa.

Podsjetimo, tragični incident dogodio se oko 16.30 sati kada je djevojčica bila na plaži Poseidi, na pijesku, a prema prvim informacijama, navodno je lakše povrijeđena i majka.

Napominje se da je na području Halkidikija danas loše vrijeme sa obilnim kišama. Policijska uprava Kasandra vrši preliminarni uviđaj o incidentu, piše Blic.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()