Uzbunjivač: SAD kriju dokaze o postojanju vanzemaljske tehnologije

Pronašli letjelice koje, kako su rekli, nije proizveo čovjek

07.06.2023. 08:02
  • Podijeli:
vanzemaljci-elijeni-shutterstock.jpg Foto: Shutterstock

Uzbunjivač i bivši obavještajac Dejvid Gruš predao je američkom Kongresu povjerljive informacije o tajnim programima za koje tvrdi da pokazuju da je Pentagon pronašao "netaknute ili djelimično netaknute letjelice" koje nije proizveo čovjek.

U njegovoj žalbi se navodi da su dokazi o vanzemaljskoj tehnologiji nezakonito sakriveni od nazdora Kongresa od strane obavještajne zajednice kako bi se "namjerno osujetio nadzor Kongresa nad UAP programom". 

Gruš je dodao da je bio predmet odmazde zbog svojih otkrića.

On tvrdi da su pronađeni fragmenti "egzotičnog porijekla (neljudske inteligencije, vanzemaljskog ili nepoznatog porijekla)".

Njegove navode potvrdio je i drugi obavještajni zvaničnik Džonatan Grej, koji istražuje NLO.

"Fenomen neljudske inteligencije je stvaran. Nismo sami", rekao je Grej i dodao da je riječ o globalnom fenomenu, ali da nam, ipak, globalno rješenje i dalje izmiče.

Dejvid Gruš je inače 36-godišnji američki veteran koji je bio član Operativne grupe za neidentifikovane leteće objekte, a od 2019. do 2021. godine služio je kao predstavnik Nacionalne izviđačke kancelarije, jedne od pet velikih američkih obavještajnih agencija.

U aprilu ove godine je napustio američku administraciju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()