Uzbuna u Njemačkoj: Policija blokirala put zbog Rusa

Kako je prenio "Bild", policija je pronašla predmet nalik petardi sa žicama i LED diodama, a na uređaj je bila priključena baterija

06.12.2023. 19:43
  • Podijeli:
njemacka granica reuters-650ec59438077.webp Foto: Reuters

​Njemačka policija zatvorila je danas na nekoliko sati put na granici sa Poljskom zbog Rusa koji je nosio lažnu eksplozivnu napravu.

Ovo je prenio njemački list "Bild".

Uzbuna zbog navodne bombe na bivšem automobilskom graničnom prelazu Ludvigsdorf (kod Gerlica) u Saksoniji proglašena je nakon što je u automobilu jednog 43-godišnjeg Rusa pronađena sumnjiva eksplozivna naprava, piše list.

Kako je prenio "Bild", policija je pronašla predmet nalik petardi sa žicama i LED diodama, a na uređaj je bila priključena baterija.

Oko podneva policija je zatvorila auto-put u oba smjera i pozvala bombaški odred, koji je na kraju utvrdio da je bomba bila lažna, prenijela je agencija "RIA Novosti".

Saobraćaj je obnovljen dva sata kasnije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()